1way
Categories
Perkraustymo paslaugos Vilniuje

Transporto paslaugos ir krovinių gabenimo rūšys

Transporto paslaugos ir krovinių gabenimo rūšys

Jei ketinate pradėti verslą ar jau įkūrėte įmonę, kurios plėtrai reikalingos transporto paslaugos, savaime suprantama, kad pulti statyti nuosavą logistikos skyrių būtų labai neprotinga. Tai ne tik reikalautų daug lėšų, bet ir naujų darbuotojų, reikiamų licenzijų, papildomų teisinių, autoserviso ir kitų paslaugų. Ką jau bekalbėti apie tai, jei jums reikalingas pavojingų ar itin jautrių krovinių pervežimas… Taigi, kad viskas vyktų kuo paprasčiau ir sklandžiau, pasirūpinkite, jog gaunamos transporto paslaugos būtų tuo besiverčiančios ir ilgametę patirtį sukaupusios bendrovės, kuri padės atsikratyti visų šių rūpesčių. Be viso to, svarbus ir dar vienas veiksnys – žinojimas, kokio tipo transporto paslaugos jums reikalingos. Kad svarbius sprendimus priimti būtų lengviau, susipažinkite su pagrindinėmis krovinių gabenimo rūšimis.

Transporto paslaugos sausuma

Krovinių gabenimas žeme arba kitaip – kelių transportu – dažniausiai apima automobilius, krovininius sunkvežimius bei pervežimą traukiniais. Transporto paslaugos sausuma pasižymi savo operatyvumu ir tuo, jog kroviniai gali būti nugabenti iš taško A į tašką B per pakankamai trumpą laiką. Tai ypač naudinga tiems, kuriuos domina vietinis pervežimas, o produktai yra greitai gendantys.
Ne ką mažiau populiarūs ir traukiniai. Transporto paslaugos geležinkeliais yra itin patikimos, o užsakovas gali nuolat sekti savo krovinį ir žinoti tikslią jo vietą. Beje, traukiniai genda kur kas rečiau nei bet kokia kita sausumos transporto priemonė. Vis dėlto, yra vienas, ganėtinai nemažas minusas, kuris lemia dažnesnį naudojimąsi sunkvežimiais ar automobiliais – tai, jog traukinių bėgiai yra ne visose zonose. Tokiais atvejais reikalingas papildomas transportas, kuris krovinį perims nuo traukinio sustojimo vietos ir jį perveš į galutinį tašką, o tai tikrai nelabai patogu tiek laiko, tiek pinigų atžvilgiu…

Transporto paslaugos vandeniu

Tokios transporto paslaugos pasitarnauja tuomet, jei reikia nugabenti itin didelių gabaritų krovinį į tolimą kraštą, kuris apsuptas vandenynais. Beje, transportavimas jūra yra bene mažiausiai teršiantis aplinką. Žinoma, yra ir vienas minusas – toks krovinių gabenimas netinkamas greitoms siuntoms, nes užtrunka ilgėliau.

Transporto paslaugos oru

Oro transportas – tai lėktuvai. Jais geriausia gabenti smulkius siuntinius, kurie galutinį tikslą privalo pasiekti itin greitai. Tačiau šis malonumas atsieina pakankamai brangiai, tad jei jūsų įmonė neturi poreikio krovinius pervežti taip sparčiai, transporto paslaugos oru tikrai nėra būtinos.

Pasidalink su draugais

Jūsų perkraustymo kelione prasideda čia

J.Savickio g. 4, Vilnius, Lietuva

Mūsų adresas

1way

Leiskite mums padėti Jums pradėti naują gyvenimo etapą lengvai ir be rūpesčių!

©2012-2023 Visos teisės saugomos 1WAY